Deze website, de huisstijl en de folder van 't Hooge Veentje zijn ontworpen en opgezet door:

De ligging van 't Hooge Veentje

't Hooge Veentje ligt in Drenthe aan een kanaal, de Verlengde Hoogeveense Vaart, ca. 8 km. ten oosten van Hoogeveen en vlakbij het dorp Geesbrug.
Afstand vanaf Zwolle: 55 km., vanaf Utrecht: 145 km.

Routebeschrijving

Met de auto:

't Hooge Veentje is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Volg de A28 vanaf Zwolle richting Groningen. Bij knooppunt Hoogeveen richting Emmen volgen, de A37. Neem afslag 2 (Zwinderen/Geesbrug) en volg de borden Geesbrug. Bij de T-splitsing rechtsaf de Coevorderstraatweg op. Dan in het dorp zelf linksaf slaan op de kruising bij de brug, de brug over. Aan de overkant van het kanaal linksaf, tot na een waarschuwingsbord ‘uitrit”. Daar het gele hek in.

Met het openbaar vervoer:

Er is een goede treinverbinding naar Hoogeveen. In Hoogeveen bus 27 nemen. Uitstappen bij de halte “Coevorderstraatweg/Schoolweg”, nog voor het dorpscentrum van Geesbrug. De Schoolweg uit lopen, even linksaf naar de voetgangersbrug over het kanaal. Aan de overkant van het kanaal rechtsaf, het is dan nog ca. 200 m. naar 't Hooge Veentje. Op verzoek wordt de bagage afgehaald bij de bushalte (aankomsttijd doorgeven).