Deze website, de huisstijl en de folder van 't Hooge Veentje zijn ontworpen en opgezet door:

De accommodatie van 't Hooge Veentje

Het ruime huis van 't Hooge Veentje is vrij gelegen; het terrein is 1 ha., geheel omheind, met o.a. een terras, grasveld, kampvuurplaats en eigen stukje bos.
Het rookvrije hoofdgebouw van 't Hooge Veentje heeft een sfeervolle groepsruimte (met vide), incl. een gezellige zithoek met een t.v. + DVD, een kleine geluidsinstallatie en toegang tot draadloos internet (laptop zelf meenemen). De ruime groepskeuken beschikt o.a. over een gasfornuis met oven, 2 magnetrons , een afwasmachine en een koelkast. In een bijgebouw staan een grote vrieskist en een 2e koelkast.

Beneden bevindt zich ook een badkamer met douche en toilet en een apart toilet.
Op de 1e verdieping liggen 2 slaapkamers (2/3 resp. 4-6 personen) en 2 slaapzaaltje (8 a 9 slaapplaatsen elk ), 2 douches en 2 toiletten. Ook buiten c.q. in bijgebouwtjes zijn er enkele toiletten en douches. Totale capaciteit hoofdgebouw: max. 26 slaapplaatsen.

Op het terrein staan 2 trekkershutten met elk 4 slaapplaatsen. In de periode van april t/m oktober kan ook de pipowagen met max. 3 slaapplaatsen voor slapen worden gebruikt. In deze periode is het ook mogelijk om een aantal tenten/tentjes op het grote grasveld te plaatsen (minicamping)

Dit betekent dat het mogelijk blijft (behalve in de winter) om ook met iets grotere groepen (tot ca. 34 personen) in 't Hooge Veentje te verblijven. Een goede optie voor groepen die comfort en ruimte iets minder belangrijk vinden dan gezelligheid en betaalbaarheid!